سَلامٌ عَلی آلِ یاسین

سلام بر آل یاسینsebghah@درایتا

سَلامٌ عَلی آلِ یاسین

سلام بر آل یاسینsebghah@درایتا

1.گناه کبیره ای بنام خود ارضایی(در پسران)14+

 اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

«بسم الله الرحمن الرحیم»


                                                       


        


 . : درقسمت اول درمورد کیفیت استمنا و حکم استمنا می پردازیم : .



*لطفا فقط آقایان بخوانند(14+)این مطالب صرفا جهت آگاهی سازی برای آقایان و پسران برای ترک این عمل زشت است.


یکی از آسیب های جدی ای که امروزه برای جوانان عزیز به خصوص در وضعیت فعلی جامعه و دشوار بودن امر ازدواج به وجود آمده است، عادت به  خودارضایی است.

تعریف استمنا یا خودارضایی یا جلق زدن : به طور کلی خود ارضایی را می توان اینگونه تعبیر کرد :هر عملی که بدون حضور شریک جنسی باعث انزال و لذت جنسی شود، خود ارضایی یا استمناء است.

فیزیولوژی بدن انسان ها (زن و مرد) به گونه ای است که تا سن 8 سالگی، قدرت جنسی در سراسر بدن گسترش می یابد و از این سن تا 14 یا 15 سالگی، این نیرو وارد غده جنسی (در مردان بیضه ها) می گردد.

خود ارضایی (استمنا) در مردان : با تحریک نوک و بخش حساس زیرین آلت تناسلی به منظور انزال (خروج منی) صورت می گیرد؛ حال این تحریک میتواند توسط خود شخص باشد یا با استفاده از هر شیء دیگر. این نوعی از روش آنهاست و باید توجه داشت که روشهای دیگری نیز وجود دارد که شیطان وسوسه میکند که نه این روشی که تو انجام میدی استمنا نیست در حالی که هرکاری که انسان باخود بکند و منی از او خارج بشود استمنا تلقی می گردد .البته باید دانست در هر صورت اینکه یک مرد یا پسر، خودش را تحریک کند(چه استمنا باشد چه نباشد) کار حرامی انجام داده و گناه است.


احکام استمنا :


معنای استمنا

استمنا چیست؟
همه مراجع: استمنا آن است که انسان با خود یا دیگری کاری کند که از او منی بیرون آید. این کار حرام است و عقوبت اخروی دارد. توضیح‏المسائل مراجع، م 1572 ؛ وحید، توضیح‏المسائل، م 1580 و دفتر: خامنه‏ای.
(احکام زن و شوهر، سیدمجتبی حسینی، کد: 170/500033

خودارضایی بدون خروج منی

آیا خودارضایى در صورتى که به حد خروج منى نرسد، باز هم حرام است؟

همه مراجع (به جز تبریزى، سیستانى و وحید): آرى، حرام است؛ ولى غسل بر او واجب نمى‏شود.( صافى، جامع الاحکام، ج 2، س 1330 ؛ فاضل، جامع‏المسائل، ج 1، س 984 ؛ تبریزى، استفتاءات س 211 ؛ دفتر: بهجت، مکارم، امام، نورى و خامنه‏اى.)
آیات عظام تبریزى، سیستانى و وحید: بنا بر احتیاط واجب حرام است؛ ولى غسل بر او واجب نمى‏شود.( تبریزى، استفتاءات، س 83 و دفتر: سیستانى و وحید.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 159/500030)

جلوگیری از خروج منی

آیا بر کسى که خودارضایى مى‏کند ؛ ولى نمى‏گذارد منى خارج شود، غسل واجب است؟

همه مراجع: خیر، تا از او منى خارج نشود، غسل واجب نیست. توضیح‏المسائل مراجع، م 352 ؛ وحید، توضیح‏المسائل، م 358 ؛ نورى، توضیح المسائل، م 353 ؛ خامنه‏اى، اجوبة الاستفتاءات، احکام غسل جنابت. (رساله دانشجویی، سید مجتبی حسینی، کد: 87/500016)

فلسفه حرمت استمنا

فلسفه حرمت استمناء در اسلام چیست؟ آیا آیه و حدیثى در این زمینه وجود دارد؟

درباره حرمت استمنا و خودارضایى از امام صادق‏علیه السلام پرسش شد. حضرت فرمود: گناهى بزرگ است، خداوند در کتاب خود از این عمل نهى فرموده است. کسى که به چنین عملى دست مى‏زند، گویى با خود ازدواج کرده است! و اگر از کار وى آگاه شوم با وى غذا نمى‏خورم.
سؤال‏کننده پرسید: منبع این سخن از کتاب خدا کجاست؟
حضرت فرمود: در آیه «فَمَنِ ابْتَغى‏ وَراءَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ العادُونَ» (مؤمنون (23)، آیه 7.) مراد از «وَراءَ ذلِکَ» استمناء مى‏باشد.( وسایل الشیعه، ج 28، ص 364.)
گفتنى است؛ که حرمت استمنا تنها به خاطر آثار و زیان جسمانى آن نیست، بلکه حکمت‏هاى دیگرى نیز دارد که بر ما مخفى است.


پاره‏اى از زیان‏هاى جسمانى، روانى و اجتماعى استمنا عبارتند از:

1. خستگى و کوفتگى،
2. عدم تمرکز حواس،
3. ضعف حافظه،
4. استرس و اضطراب،
5. حساسیت بیش از حد و زودرنجى،
6. کمر درد،
7. ریزش موها،
8. ناتوانى جنسى زودرس در جوانى،
9. بى‏خوابى یا بدخوابى و مشکلات مشابه،
10. انزال زودرس و غیرارادى یا خروج منى به صورت قطره قطره،
11. بى‏میل شدن به همسر و ازدواج، ناتوانى در ارتباط با جنس مخالف و همسر، احساس طرد شدن، دیر ازدواج کردن و لذت نبردن از زندگى مشترک.( ر.ک: پرسش‏ها و پاسخ‏ها، شماره 7، ص 285.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 155/500030)


مجازات استمنا

آیا استمنا حد و تعزیر دارد؟

استمنا حد ندارد؛ ولى تعزیر دارد. اگر شخصى که استمنا کرده نزد قاضى اقرار کند یا دو نفر عادل نزد قاضى شهادت بدهند، قاضى او را تعزیر مى‏کند، یعنى مقدارى که مصلحت مى‏داند به او تازیانه مى‏زند. البته در این گونه موارد لازم نیست شخص به گناه خود اقرار کند و یا دیگران آبروى گناه‏کار را نزد قاضى از بین ببرد.( اللمعة الدمشقیه، ج 9، ص 330 و وحید، تکملة منهاج‏الصالحین، ج 3، م 292) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 164/500030)

کفاره استمنا

آیا استمنا کفاره دارد؟ کفاره آن چیست؟

همه مراجع: خیر، کفاره ندارد؛ ولى باید توبه کند و از این کار دست بردارد. (سیستانى، Sistani.org، استمنا و دفتر: همه مراجع.) (احکام وضو غسل و تیمیم، سیدمجتبی حسینی، کد: 163/500030)

حکم استمنای اضطراری

کسى که شرایط ازدواج برایش فراهم نیست و از نظر غریزه جنسى در سختى به سر مى‏برد، آیا مى‏تواند استمنا کند؟

همه مراجع: خیر، استمنا در هیچ شرایطى جایز نیست. مکارم، استفتاءات، ج 2، 1073 و دفتر: همه مراجع. (رساله دانشجویی، سید مجتبی حسینی، کد: 82/500016)


استمنای متأهل

آیا در صورتی که همسر انسان در دسترس نباشد، شخص می‏تواند از طریق دیگر (استمنا) به ارضای خود بپردازد؟

همه مراجع: خیر، این کار حرام است. تبریزی، صراط النجاة، ج 5 س 658 ؛ دفتر: همه مراجع.

(احکام زن و شوهر، سیدمجتبی حسینی، کد: 131/500033


استمنا با نظر پزشک

برخى از روان‏شناسان، استمنا را در شرایطى که امکان حفظ تعادل روحى سالم وجود ندارد، توجیه مى‏کنند ؛ نظر مراجع چیست؟

همه مراجع: استمنا در هر شرایطى حرام است ؛ مگر در جایى که براى معالجه و درمان بوده و درمان آن نیز تنها منحصر به استمنا باشد. دفتر: همه مراجع. (رساله دانشجویی، سید مجتبی حسینی، کد: 81/500016)

 

برای اطلاعات بیشتر درمورد استمنا متاهلان به اینجا مراجعه کنید.البته پاسخگوبان برخط و آنلاین در این دوسایت نیز پاسخگو شما هستند.

1-پاسخگو 

2-ایپرسش


بررسی خود ارضایی از نظر علمی در سه قسمت اینجا بروید.


درگوشی با پسرها ...


باما همراه باشید در ادامه....