بسم الله الرحمن الرحیم
زنا گناه کبیرهبد حجابی یکی از ریشه های شیوع زنا است اما حجاب از عواملی است که باعث کم شدن زنا در جامعه می شود،اگر عفت و حجاب در جامعه وجود داشته باشد،خانواده ها حدود الهی را در روابط خود حفظ کنند این گناه کبیره در جامعه وجود نخواهد داشت.دومین عاملی که باعث از بین رفتن زنا در جامعه می شود حفظ نگاه است.در آیات بسیاری به حفظ نگاه و پرهیز از نگاه های گناه آلود توصیه شده است.سومین عامل،تحریم خلوت با نامحرم،در روایات فرموده اند:حرام است مرد و زن نامحرم در اتاقی قرار گیرند و فرد دیگری در آنجا نباشد زیرا فرد سوم شیطان است.از مقدس اردبیلی پرسیدند اگر شما در یک اتاق خلوت باشید و زن نامحرمی در آنجا باشد،ایشان فرمودند دعا کنید مقدس چنین خانه ای نداشته باشد.
سلام خدا بر شما
از این که از گناهی که کرده اید پشیمان هستید ، خوشحال باشید چرا که همین ناراحتی شما از ارتکاب این گناه نشانگر این است که خداوند به شما توجه دارد. شما دقیق و واضح ننوشته اید اما با توجه به قراین موجود در سوالتان احتمال می دهم که مرتکب گناه زنا شده باشید. اگر چنین باشد ، در مورد گناهی که شما مرتکب شده اید دو مساله وجود دارد. یکی حق الناس و دیگری حق الله. برای مورد امرزش الهی قرار گرفتن در این زمینه و توبه نیز دو مرحله وجود دارد: نخستین مرحله این است که حق الناس بخشیده شود و اگر این مرحله انجام شد نوبت به حق الله می رسد و خداوند نسبت به حق خود توبه پذیر و مهربان است.
حق الناس: در اینجا حق الناس این است که خانمی که با ایشان ارتباط نامشروع داشته اید را دچار مشکلاتی کرده باشید. به عنوان مثال اگر کاری کرده باشید که ایشان بچه دار شده باشد ، هر اندازه هم توبه و انابه کنید سودی ندارد و رضایت این خانم از شما شرط بخشش شماست.
همچنین اگر مثلا کاری کرده باشید که ایشان پرده بکارت خود را از دست بدهد و به خاطر این عدم بکارت دیگر نتواند با شخص دیگری ازدواج کند. باز در این صورت شما مسئول هستید و به فرض این که حتی ایشان چیزی هم به شما نگوید اما همین که از شما ناراضی باشد ، شما مسئولید و باید رضایت خاطر او را به دست بیاورید . حال این رضایت خاطر به خود شخص مرتبط می باشد. برخی به اسانی رضایت می دهند. برخی به ازای ازدواج رضایت می دهند . برخی ممکن است درخواست غرامت کنند و … . در هر صورت هر چند کار خیلی سختی است اما این رضایت لازم است.
در این موارد نیز لزومی ندارد که حتما نزد قاضی و … بروید یا نزد کسی اعتراف کنید که چنین گناهی کرده اید و … . همین که رضایت آن فرد را به دست بیاورید کافی است. اما اگر او از شما شکایت کند و حق خود را مطالبه کند و شما انکار نمایید ، باز مسئولید .
اما اگر گناهی که مرتکب شده اید زنا با تعریف خاص آن (به مقاله ای که در تعریف زنا در سایت قرار داده ایم ، مراجعه کنید) نباشد و صرفا ارتباطی نامشروع بوده باشد ، کما این که دقیقا مشخص نیست بین شما چه اتفاقی افتاده است. در این صورت اگر حق الناسی به گردن شما نبود ، یک توبه حقیقی کرده و گرد این گناه نگردید.
دوست خوبم
زنا از گناهان کبیره و بزرگ است که در تمام ادیان الهی حرام اعلام شده و بر انجام آن عذاب الهی وعده داده شده است. زناکار به عنوان شخص تجاوز گر از حریم الهی معرفی شده است. اما گناه هر چه بزرگ باشد ، باز به جهت بزرگی و عظمت رحمت و بخشش الهی ، بخشیده خواهد شد. البته اگر توبه واقعی نماید و از صمیم قلب پشیمان بوده و قصد انجام دوباره آن را نداشته باشد ، به خصوص اگر کسی به غفلت یا در اثر فریب به این عمل زشت مبتلا شده باشد .
توبه کننده، محبوب خداست. قرآن کریم
فرموده: «”ان الله یحب التّوابین؛(بقره (2) آیه 222) خداوند توبه کنندگان
را دوست دارد». لطف خدا به بنده آن قدر زیاد است که امام صادق (ع)فرمود:
“خداوند به داود نبی وحی کرد : بنده مؤمن من اگر مرتکب گناهی شد، ولی
پشیمان گشت و توبه نمود و در وقت یاد آوری آن گناه از من حیأ نمود ، علاوه
بر این گناه او را میآمرزم ،آن را به حسنه تبدیل میکنم و من خدای ارحم
الراحمین هستم”(بحارالانوار، علامه مجلسی، ج 6، ص 283) توبه که به معنی
پشیمانی واقعی از معصیت است ، موجب بخشش گناه شده و صفحه قلب را از آلودگی
پاک و تیرگی را مبدّل به روشنایی می سازد. گناه هر چه باشد ، قابل توبه است
و توبه از آن در درگاه الهی پذیرفته می شود ،به شرط آن که توبه حقیقی باشد
؛یعنی انسان از عمق دل توبه کرده باشد. مکتب تربیتی اسلام تمام آلودگان به
گناه را دعوت می کند که برای اصلاح خویش و جبران گذشته، از در توبه (که
راه رحمت الهی است) وارد شوند و سعادت خود را باز یابند.
برای اطلاع بیشتر اینجا بروید.